Sviđa joj se Amerika i zlato što sja

Izvor: Svet, 14.Dec.2014, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sviđa joj se Amerika i zlato što sja

Majka naše jedine pobednice na Evrosongu otkriva da je njena naslednica srećnija u inostranstvu. Prijaju joj i klima i ljudi.
Pevačica Marija Šerifović od septembra živi u Americi. Njena majka, legendarna pevačica Verica Šerifović kaže da se njena ćerka mnogo bolje oseća u Sjedinjenim Američkim Državama nego u našoj zemlji.
Marija je srećnija tamo i ona će vam jednog dana sve to ispričati. Znam samo da joj je lepo, ljudi su drugačiji“, kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Verica.
Kako su jako vezane, to što ne mogu da se vide, nadoknađuju savremenim tehnologijama.
Gledamo se stalno, kako otvori oči ona mi se javi. Naravno da mi nedostaje, ali uskoro će doći. Nisam još išla kod nje, ali ići ću, poslala sam joj paket sa slatkišima iz Srbije“, ispričala je pevačica.
Inače, Marija će krajem decembra doći u Srbiju jer će za Novu godinu nastupati na trgu u Zaječaru. Marija svakodnevno svoje pratioce na društvenim mrežama izveštava o tome kako sada živi.
Izvor: Blic
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Verica Šerifović: Marija je mnogo srećnija u Americi

Izvor: Story, 14.Dec.2014

Majka naše jedine pobednice na Evrosongu otkriva da je njena naslednica srećnija u inostranstvu. Kako kaže, prijaju joj i klima i ljudi...Verica i Marija Šerifović, foto: Story arhiva..Pevačica Marija Šerifović od septembra živi u Americi. Njena majka, legendarna pevačica Verica Šerifović...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.