Svi sjajni momenti u novom Britninom spotu (FOTO) (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 05.Okt.2013, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi sjajni momenti u novom Britninom spotu (FOTO) (VIDEO)

Britni Spirs je objavila novi spot za pesmu “Work Bitch“ koji za samo četiri dana ima preko 12 miliona pregleda. Sa razlogom! Spot je fantastičan!

Video spot Britni Spirs traje skoro četiri minuta, a ne postoji dosadan trenutak u njemu. Publika je stalno strepela i iščekivala šta će se dogoditi u narednom kadru. Posle najavljivanja boravka u jednom od najspektakularnijih hotela i kazina u Las Vegasu, Britni je pokazala divlju stranu Planet Hollywood-a... Ajkule, zabavljanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << bazen, pustinja, obrnute piramide, dobra kola i mnogo seksa jeste sve ono što ćete pronaći u ovom hotelu i Britninom spotu. Pored odlične scenografije, tema pesme se mora, takođe, izdvojiti. Naglašava se da ukoliko želite glamur, sjaj, dobra kola i lude žurke, pre toga morate to i da zaradite!Izdvojili smo najbolje kadrove i momente iz Britninog spota.Bazen – Plesanje pored bazena sa devojkama koje nose maske i sve to u štiklama od 12 centimetaraPles u pustinji i dobra kola – Seksepilni kostimi, bela bina i Lamborghini se ne viđaju često u pustinjiBičevanje – Dominacija i seksFantastični efekti – Britni je dala svoj maksumum i rezultat je odličanAjkule – Opasno i primamljivo za pop pevačicuJ.P.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.