Svi joj okrenuli leđa: Goga Sekulić još u dugovima

Izvor: Scandal.rs, 30.Nov.2014, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi joj okrenuli leđa: Goga Sekulić još u dugovima

Iako je prošlo godinu i po dana od smrti njenog supruga Igora Ramovića, Goga Sekulić (37) još vraća dugove koji su nastali dok je lečila pokojnog muža. Pevačica je, kako sama kaže, ostala sama, pa čak i muškarci imaju neki strah kad bi trebalo da joj priđu.

“Posle Igorove smrti ostala sam sasvim sama. I danas, kada je godišnjica od njegove smrti uveliko prošla, plaćam dugove koji su ostali od njegovog lečenja. Mi smo išli kod najboljih svetskih lekara >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i pokušavali sve da uradimo da ga spasemo, ali nije nam se dalo. Sve račune iz bolnica sam preuzela na sebe. Ali ne žalim se. Znam da se drugi time hrane. Kako da kažem, ako lepo izgledam, reći će ljudi: Vidi je, zaboravila pokojnog muža, a ako sam tužna, onda će reći: Samo kuka. S Igorovom porodicom sam prekinula svaki kontakt, a sa svekrvom se viđam samo na sudu. Svaki dan sam išla na grob i zauvek ću ga voleti, ali od patnje nema vajde. Sada radim, ulažem u sebe. Prija mi kada mi ljudi daju komplimente, ali vidim da muškarci imaju neki strah kada bi trebalo da mi priđu. Duboko poštuju moju uspomenu na Igora. Nijedan ga nikada neće zameniti”, rekla je Goga u razgovoru za Blic.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.