Sve zvezde Mećavnika, stigla Amelija Pulen

Izvor: Poznati.info, 19.Jan.2013, 05:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve zvezde Mećavnika, stigla Amelija Pulen

Oko 16 sati u Mokru Goru stigla francuska diva Odri Totu. Sutra stiže Monika Beluči

DRVENGRAD –  Ume Kusta!

Drugi dan Kustendorfa – Mećavnik je vrveo od – zvezda! Oko 16 sati u Mokru Goru stigla je francuska diva Odri Totu, čuvena Amelija Pulen iz istoimenog filma. Ispred crkve na Mećavniku, doček je bio kao na crvenom tepihu Kana. Stotine fotoreportera, TV ekipe, novinari, nasmejani Kusturica i – beskrajno lepa i šarmantna >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Odri.

Kada je posle pogače i soli, probala rakiju, Kustinu medovaču, nije mogla a da ne usklikne:

- Odlična rakija, m’sje Kusta! Koji tren kasnije, zvezda francuskog filma nestala je među brvnarama Drvengrada, oduševljena prijemom, selom, pogledom na susedni Šargan!

Veče pre, Amerikanac Ben Zejtlin čiji je film ”Zveri južnih mora” nominovan za Oskara morao je da prizna da je na letu helikopterom od Beograda do Mećavnika doživeo najveću životnu avanturu do sada. Helikopter je leteo kroz mećavu, kroz oblake, došao do Šargana, a onda je morao nazad. Mećava je bila jača… I taman što se helikopter vratio nazad, do Sevojna, i pošto je Kusta poslao automobil po američkog stara, pilot helikoptera, neverovatni Goran Krneta, za koga Kusturica kaže da je najbolji pilot u Evropi,  rešio je da ponovo proba. Ovog puta, helikopter se probio preko Šargana, a Zejtlin je oznojen od uzbuđenja bio razgovorljiv:

- Nisam se uplašio za život. Mada, kad su mi rekli koliko je bilo ozbiljno, nije mi bilo sve jedno. Ovo je najveća avantura mog života – rekao nam je.

Kinez Džang Jimou, najveći živi režiser današnje Kine, u Mećavnik je stigao dan ranije, dok je nebo još bilo čisto. Na heliodromu, iza Kustine kuće, zagrlio je slavnog srpskog režisera:

- Ovde sam kao kod kuće. Iz helikoptera video sam jednu lepu zemlju.Već danas, Jimou je šetao Drvengradom razgledao suvenire…Gost Kustendorfa juče je bio i Rus Aleksej Balabanov, koji je na Mećavnik došao sa idejom da Kusturici ponudi zajednički rad na jednom velikom filmu koji bi se snimao u Sibiru i Gruziji, o kome – nije teško pogoditi!

Tek za vikend u Drvengradu biće gužve, stiže slavna Monika Beluči, da začini Kustendorf!

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odri Totu: Odlična rakija, msje Kusta!

Izvor: Glas javnosti, 19.Jan.2013

MOKRA GORA - Mećavnik vrvi od - zvezda! U Mokru Goru stigla je francuska diva Odri Totu, čuvena Amelija Pulen iz istoimenog filma. Ispred crkve na Mećavniku, doček je bio kao na crvenom tepihu Kana. Stotine fotoreportera, TV ekipe, novinari, nasmejani Kusturica i - beskrajno lepa i šarmantna Odri.

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.