Sve za ljubav: Pevačici dečko posvetio tetovažu

Izvor: Scandal.rs, 17.Nov.2014, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve za ljubav: Pevačici dečko posvetio tetovažu

Jelena Kostov više od tri godine uživa u vezi sa svojim dečkom Miljanom, a da se i dalje veoma vole, najbolje pokazuje primer od pre nekoliko dana, kada ju je dragi iznenadio tetovažom.

Naime, pripadnik Žandarmerije je na svojim grudima istetovirao veliko slovo J, što je pevačicu raznežilo i ostavilo bez reči, na šta je čak i malo zaplakala malo.

- Iskreno, baš me je iznenadio i ganuo njegov postupak. U našoj vezi sve je odlično i možda zvuči >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << kao kliše, ali kao da smo rođeni jedno za drugo. Miljan me iz dana u dan čini srećnom i ponosnom i hvala mu na tome – izjavila je Jelena Kostov.

Izvor: Alo

Foto: Alo!, IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.