Svađa u Snajkama: Učesnici se čašćavali najgorim uvredama! VIDEO

Izvor: Svet plus, 24.Nov.2016, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svađa u Snajkama: Učesnici se čašćavali najgorim uvredama! VIDEO

U rijalitiju Snajke došlo je do velike svađe juče preko dana, a akteri iste čašćavali su sebe najgorim i najgnusnijim uvredama!

Svađe u rijalitijima nisu ništa strano, čak štaviše, privlače najveću pažnju gledalaca. Nekada su iscenirane, ali su u velikom procentu prave, jer kada je veliki broj ljudi različitog karaktera zatvoren dugo u jednom prostoru, neminovno je da do rasprava dođe. Tako je juče došlo do jedne u rijalitiju Snajke, i to između Jovanke >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Rakić i Milija. Oni su krenuli donekle lagano, ali su onda počeli da se vređaju nastrašnijim uvredama od kojih se tresla cela kuća. Ipak, može se očekivati da sukob između njih ne bude nastavljen, obzirom da je Jovanka sinoć izbačena iz kuće. Ali, ako se bude vratila, sigurno će biti novih razmirica.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.