Suzana Jovanović: Nisam bila nežan devojčurak, ustvari sam muškarača!

Izvor: Svet plus, 06.Okt.2014, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzana Jovanović: Nisam bila nežan devojčurak, ustvari sam muškarača!

Suzana Jovanović otkrila je nekolicinu detalja iz privatnog života koje do sada nije delila sa javnošću, a prisetila se i svog nestašnog detinjstva, kao i brojnih dogodovština koje pamti do detalja i dan danas.

Suzana Jovanović: Nisam imala lepo mišljenje o Saši

U emisiji "Iz profila" na Grand televiziji, čija je voditeljka Vesna Milanović, Suzana Jovanović se osvrnula i na detinjstvo; kada je bila plavokosi devojčurak, nežnog izgleda i na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << prvi pogled - blage naravi. Međutim, pevačica kaže da je bila potpuna suprotnost i da se zapravo ponašala kao prava "muškarača".

"Najviše sam volela da se igram i družim sa dečacima. Omiljeno mi je bilo igranje klikera. Bila sam jako nestašna i to me puno koštalo... Imam puno ožiljaka po nogama, pamtim svaki od njih", ispričala je između ostalog supruga Saše Popovića, koja je kao jedino dete svojih roditelja odrasla u Radincu, selu nadomak Smedereva.

Autor: B.B.

Foto: Screenshot Grand TV

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.