Supruga Toma Henksa otkrila da se bori sa teškom bolešću

Izvor: Scandal.rs, 14.Apr.2015, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supruga Toma Henksa otkrila da se bori sa teškom bolešću

Glumica Rita Vilson, supruga glumca Toma Henksa, saznala je da se bori sa opakom bolešću. Nedavno joj je dijagnostikovan rak dojke, pa se podvrgnula mastektomiji.

Uzela sam pauzu u radu na predstavi kako bih se nosila s privatnim, zdravstvenim problemom. Prošle nedelje, uz podršku mog supruga, porodice i prijatelja, otišla sam na mastektomiju i rekonstrukciju grudi zbog raka dojke“, rekla je glumica.

Otkrila sam bolest rano, imam izvrsne >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << doktore“, rekla je glumica. “Blagoslovena sam prekrasnim suprugom, porodicom i prijateljima. kao i doktorima i informisana sam o svemu. Oporavljam se svakog dana i uzbuđena sam u vezi sa svojim ozdravljenjem“, rekla je Rita.

Apelovala je na sve žene da se oslone na svoj instinkt i zatraže drugo mišljenje, jer je njoj upravo drugo mišljenje, odnosno doktor, otkrio rak.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Supruga Toma Henksa otkrila da se bori sa teškom bolešću

Izvor: Svet, 14.Apr.2015

Glumica Rita Vilson, supruga glumca Toma Henksa, saznala je da se bori sa opakom bolešću. Nedavno joj je dijagnostikovan rak dojke, pa se podvrgnula mastektomiji.. “Uzela sam pauzu u radu na predstavi kako bih se nosila s privatnim, zdravstvenim problemom. Prošle nedelje, uz podršku mog supruga,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.