Superzvezda Adel je posle razvoda DRASTIČNO smršala - totalna PROMENA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2019, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superzvezda Adel je posle razvoda DRASTIČNO smršala - totalna PROMENA! (FOTO)

Znamo je kao bucmastu.

Pop zvezda Adel pre nešto manje od dva meseca objavila je da se razvodi od Sajmona Konekija. Nakon što se vrlo kratko povukla iz javnosti, ponovo se pojavila bolja nego ikada.

Popularna pevačica izgubila je višak kilograma zahvaljujući treninzima pod nazivom Reformer. Radi se, ustvari, o vrsti pilatesa koji je posebno namenjen jačanju mišićne snage i gipkosti, a praktikuju ga zvezde poput Madone i Dženifer Aniston. Adel je počela da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vežba zahvaljujući prijateljici Ajdi Fild, piše The Sun.

Објава коју дели Adele (@adele) дана 15. Јун 2019. у 8:10 PDT

Izvor blizak pevačici za pomenuti magazin rekao je kako se Adele preporodila i da uživa u životu kao nikada do sada.

“Adele je počela da izlazi i zabavlja se, i to joj je sad prioritet, uz to da bude dobra majka svom sinu Anđelu. Obožava novi režim vežbanja i baš joj čini dobro. To što je izgubila kilograme je samo dobra propratna stvar. Njeni prijatelji su srećni što se opustila i uživa u životu kao nikad pre”, rekao je.

Adel i Sajmon venčali su se 2016. godine te zajedno imaju šestogodišnjeg sina Anđela. Razvod je pevačicu koštao 180 miliona dolara.

Maja Berović u VRELOM IZDANJU na snimanju spota sa Lukasom: Pokazala OBLINE, dubok šlic - UF! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.