Sultanija Hurem pozirala za turski “Vog” (Video)

Izvor: Poznati.info, 21.Okt.2012, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sultanija Hurem pozirala za turski “Vog” (Video)

Glumica Merjem Uzerli snimila je provokativan editorijal za tursko izdanje poznatog časopisa. Osim popularne Hurem, i ostatak ekipe “Sulejmana Veličanstvenog” pozirao je za “Vog”, a čitaoce su vratili u doba Čarlstona

Turska glumica Merjem Uzerli, koja tumači ulogu sultanije Hurem u popularnoj seriji “Sulejman Veličanstveni”, pozirala je za tursko izdanje časopisa “Vog”. Crvenokosa lepotica slikala se u halterima i sa čašom viskija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info <<

Po uzoru na čuvenu Elizabet Tejlor, kojoj je inače viski bio zaštitni znak, stavila je crnu periku sa šiškama, a popularna Hurem dobila je kompilmente da je seksipilna kao crnka. Međutim, Merjem je istakla da zasada ne planira da menja svoju prepoznatljivu crvenu boju.

- Ona je poput kameleona, treba se igrati njenom mističnom lepotom – rekli su modni urednici, koji su sa Merjem snimili provokativan editorijal u stilu 70-ih.

S druge strane, i njene kolege iz “Sulejmana Veličanstvenog” pozirale su za “Vog”, a čitaoce su vratili u doba Čarlstona. Editorijal je sniman šest sati u istanbulskom parku, a junaci ovog serijskog spektakla nosili su odeću od tvida, čipkaste haljine, dugačke bisere i šešire. Halit Ergenc, koji tumači ulogu Sulejmana Veličanstvenog, pozirao je kao prosedi bradati starac, dok mu u krilu sedi lepa Mahidevran.

Da podsetimo, drugu sezonu serije “Sulejman Veličanstveni” možete gledati na Prvoj televiziji, radnim danima i nedeljom sa početkom u 20.20 sati.

(Telegraf.rs / 24sata.hr / Printscreen 24sata.hr)

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Hurem kao Elyzabeth Taylor

Izvor: Tracara.com, 21.Okt.2012

Sultanija Hurem iz 'Sulejmana Veličanstvenog' za turski 'Vogue' 29-ogodišnja turska glumica Meryem Uzerli, naciji poznata po ulozi sultanije Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni, uradila je editorijal za tursko izdanje magazina Vogue inspirisan Elizabeth Taylor.Iako joj tamna kosa stoji odlično,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.