Strašna svađa Miljane i Lune: “Nikada nećeš biti DAMA KAO KIJA” (video)

Izvor: Svet, 23.Okt.2018, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strašna svađa Miljane i Lune: “Nikada nećeš biti DAMA KAO KIJA” (video)

Danas su zbog neuspešne kupovine ukućani bili kratkih živaca, pa su rasprave izbijale na svakom koraku. Iako nije poznato šta je bio povod tome, Luna Đogani i Miljana Kunić su se žestoko posvađale i brutalno izvređale.
“Sloba neće da te j*be, Marko neće da te j*be. Crkni, nikada me nećeš povrediti”, rekla je Luna.
“Ti si nebitna u ovom rijalitiju, živiš od stare slave. Nikada nećeš biti dama kao Kija i to te boli”, odgovorila joj je Miljana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> “Ti si psihopata, ja se plašim da me jedno veče ne zakolješ koliko si ljubomorna. Imaš herpes na p*čki i afte na usnama”, vikala je Luna.
“Ti nekome pričaš, ko zna šta su ti sve preneli. Kakva majka takva ćerka”, kazala je Miljana, a pominjanje porodice je dodatno razbesnelo Lunu.
“Ko zna sa kime si se sve k*esala i dobila si polnu bolest. Imaš herpes tamo dole, to imaju samo prljave žene!”, nastavila je Luna.
U svađu se umašala i Keti Ristić kojoj je Luna rekla da prestane da se meša i da je nebitna.
“Zašto ja moram da budem drugarica sa tobom? Smetam ti zato što ti pričam istinu”, odgovorila joj je Keti.
U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Svetprintscreen
The post Strašna svađa Miljane i Lune: “Nikada nećeš biti DAMA KAO KIJA” (video) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.