Stari ruski recept za uništavanje dlačica ispod pazuha!

Izvor: Svet plus, 15.Jun.2022, 10:59

Stari ruski recept za uništavanje dlačica ispod pazuha!

Stari ruski recept za uništavanje dlačica ispod pazuha i to zauvek! Ponavljajte tretman tri puta dnevno dok se na pojave prvi rezultati.

Potrebno:

Nekoliko ljuski oraha (ne misli se na zelenu koru, već na tvrdu ljusku) i voda.

Priprema: 

Ljuske moraju da budu potpuno suve. Zapalite ih i pustite da izgore. U pepeo dodajte onoliko vode koliko je potrebno da dobijete kremastu teksturu poput paste. Ostavite da odstoji 12 sati.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />Primena: 

Nanesite dobijenu smesu na deo tela sa kog želite da uklonite dlačice. Ostavite da odstoji što duže, najbolje između pola sata i sat.

Ponavljajte tretman tri puta dnevno dok se na pojave prvi rezultati, a onda nastavite jednom dnevno dok dlake potpuno ne prestanu da rastu.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.