Stanari ove zgrade nikada neće imati isti pogled! VIDEO

Izvor: Svet plus, 05.Maj.2015, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanari ove zgrade nikada neće imati isti pogled! VIDEO

Dizajner Šin Kuo iz Tajvana je napravio futuristički koncept stambene zgrade koja se rotira tako da stanari nikada nemaju isti pogled. Ova impozantna zgrada neće biti dostupna svima, već isključivo bogatima.

Industrijski dizajner Šin Kuo je napravio koncept zgrade koja je jako slična rolerkosteru, ima 27 spratova i cela zgrada se okreće za 360 stepeni, a pogled na grad nikada neće biti isti. Kada jedinica dođe do prvog sprata sistemom krana se vraća na vrh i ponovo se rotira niz zgradu. Najbolji pogled u visokim neboderima će imati samo bogati jer je Šin Kuo ovu zgradu osmislio kao isključivo za njih.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.