Stala na ludi kamen: Udala se Kameron Dijaz

Izvor: Svet, 06.Jan.2015, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stala na ludi kamen: Udala se Kameron Dijaz

Holivudska glumica Kameron Dijaz udala se posle sedam meseci zabavljanja za pevača grupe “Gud Šarlot” Bendžija Madena, pišu strani mediji.
Portparol poznatog para potvrdio je za “Pipl” da su se Dijazova (42) i Maden (35) venčali u ponedeljak uveče na intimnoj ceremoniji u njihovoj kući u Los Anđelesu.
“Srećni smo što počinjemo novo zajedničko putovanje okruženi najbližim prijateljima i porodicom”, saopštio je par.
Njih dvoje zabavljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se od maja, a verili su se u decembru prošle godine, neposredno pre Božića.
Venčanju su, između ostalih, prisustvovali i glumica Dru Barimor i Bendžijev brat Džoel, takođe član benda “Gud Šarlot”, i njegova supruga Nikol Riči.
Autor: Life Content
Foto: Sipa

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Cameron Diaz se iznenada venčala

Izvor: Tracara.com, 06.Jan.2015

Za venčanje niko nije znao (foto: acasatv.ro) Cameron Diaz udala se za američkog muzičara Benjija Maddena nakon osam meseci veze. Par se na večnu ljubav zakleo tokom privatne ceremonije u domu američke glumice. Venčanju su prisustvovali porodica i bliski prijatelji, među kojima su se našle...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.