Šta ste rekli? Najbolje izjave slavnih u 2015. godini

Izvor: Scandal.rs, 31.Dec.2015, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta ste rekli? Najbolje izjave slavnih u 2015. godini

Tokom proteklih 365 dana naše omiljene zvezde bile su prilično zauzete deljenjem životnih saveta, preporuka za uspešnu vezu i smišljanjem šala, pa smo i te kako imali materijala da izdvojimo zanimljive citate. Kako se godina približava kraju, osvrćemo se na najmudrije i najduhovitije izjave, kao i poneki ne baš tako slavan ispad.

Od Lene Danam ,koja je objasnila zbog čega čak ni najsamouverenija među nama ne bi trebalo da se fotka pored žena koje izgledaju kao supermodeli, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << do Zdravka Čolića, koji savetuje kako prepoznati pravog partnera, tu je još pregršt izjava Kejtlin Džener, Ejmi Šumer, Kim Kardašijan

“Kako ste već pretpostavili, odlučio sam da se kandidujem za predsedničke izbore 2020. godine”, Kanje Vest obelodanjuje svoje planove da se jednog dana useli u Belu kuću.

“Oblikuju nas naša dobra i loša iskustva. Prevazilaženjem teškoća stičemo zrelost i snagu”, Anđelina Džoli, suočavajući se sa životnim preprekama.

Ostale upečatljive izjave poznatih pročitajte na portalu “Lepota i zdravlje”.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.