Šta se moglo zaista naučiti iz serije “Seks i grad”?

Izvor: Svet, 05.Feb.2015, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se moglo zaista naučiti iz serije “Seks i grad”?

Serija Seks i grad je “odgojila” celu generaciju žena, priznali mi to ili ne. No, učeći na greškama, junakinje glumice serija nas je štošta mogla naučiti o samačkom životu, spojevima, vezama i seksu.
Neki od gledalaca koji su pomno pratili seriju “Seks i grad” mogli su zaključiti da Keri Bredšou retko donosi dobre odluke. Stoga, kada se nađu u dilemi šta učiniti često je najbolji odgovor je učiniti suprotno od Keri, ali ipak moglo se naučiti i nešto dobro od >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << njujorške četvorke.
Nekad moraš izabrati srce
U redu je ponekad izabrati srce umesto mozga. Mozak će vam samo reći da napravite ono što je pametno. Dok je u 95 posto slučajeva to dobra stvar, u redu je da katkad pobedi i tih 5 odsto.
Jednostavno nije toliko napaljen
Ali, stvarno. Ako mu se sviđate, nazvaće i pokušaće da se nađe sa vama. Ako to ne uradi, vreme je da krenete dalje. Nije izgubio vaš broj ili svoj telefon ili je bio prezauzet poslom. Tačka.

Veze koje i jesu i nisu...
…su najgore veze. Samo se setite Keri koja je uvek zanovetala i cmizdrila i nikada nije bila potpuno sretna, jer nikada ne zna koliko će veza nje i Mr. Biga trajati. Možete se kladiti da takva veza, u pravnom životu, nikada ne bi završila brakom ili dugom, sretnom vezom.
Ne treba lagati prijateljima
Ako lažete prijateljima oko toga s kim spavate ili s kim se viđate, onda verojatno to ne biste niti trebali da radite, jer da se ne radi o krivoj odluci, ne biste to tajili.
Savršeno venčanje ne vodi savršenom braku
Samo pitajte Šarlot. Njeno je grozno venčanje predhodilo odličnom braku. Stoga, ne dopustite sebi da gledate na venčanje kao na temelj braka, inače će nešto poći kako treba veoma lako.

Treba se testirati na polne bolesti!

Samanta se tek u četrdesetoj prvi put testirala na polne bolesti. Je li to kritika na školski sistem SAD-a ili je Samanta bežala sa časova biologije u školi? Takođe, do onda bi već bila zaražena nekom bolešću.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.