Šta čitaju estradne dame na plaži?

Izvor: Vesti-online.com, 17.Avg.2018, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta čitaju estradne dame na plaži?

Vrele letnje dane mnoge naše poznate dame provode na plažama egzotičnih destinacija. I dok se jedne na Instagramu hvale svojim oblinama i luksuzom u kojem uživaju, druge su svojim pratiocima pokazale šta čitaju.

Na fotografiji koju je Sloboda Mićalović podelila sa letovanja vidi se da lepa glumica čita knjigu "Razgovori u četiri oka" Ingmara Bergmana. U pitanju je poslednje delo Bergmanove autobiografske trilogije, koju čine i romani "Najbolje namere" i "Rođeni u nedelju". >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ona je na društvenim mrežama objavila fotografiju kako se sunča i uživa u leškarenju na plaži, da bi kasnije ovaj roman preporučila svim ljubiteljima dobre knjige.

Njena koleginica Mirjana Karanović za letovanje je izabrala Agatu Kristi, Herkula Poaroa i "Ubistva s monogramom". Ova glumica ne samo da je veliki zaljubljenik u knjige i čitanje, nego je i strasni kolekcionar stripa. Ona je jednom prilikom rekla da nam knjiga otvara nove poglede na svet koje imamo u sebi, na ono što već živimo i što mislimo u svojoj samoći koja može biti prisutna i kad smo okruženi ljudima.

- Knjiga je uvek dobro društvo. Ona oslobađa i dodaje. Ostavi sve i čitaj - rekla je jednom prilikom Karanovićeva.

Naša manekenka i voditeljka sa holivudskom adresom Nina Seničar čita "Crni molitvenik" Marka Tomaša.

- Kakva knjiga - napisala je Nina pored fotografije.

Lepa Novosađanka svaki slobodan trenutak koristi da čita knjige i to radi nekad na vrlo neobičnim mestima. Jednom prilikom je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj se vidi da čita i dok se kupa u bazenu.

- Opuštam se uz serije, filmove ili knjige - rekla je jednom prilikom Nina.

Pevačica Ana Nikolić pre nekoliko godina na plaži je uslikana kako čita "Idiota" od Dostojevskog, kao Tolstojevu "Anu Karenjinu".

Nikolija Jovanović u jednoj TV emisiji istakla je da voli knjige za duhovno uzdizanje.

- Ja više volim te duhovne ili knjige za duhovno uzdizanje. Skoro sam čitala Ekarta Tola "Moć sadašnjeg trenutka" i trenutno čitam "Vrtlog" - rekla je tom prilikom Nikolija i tako otkrila da preferira popularnu psihološku literaturu.

Glumac Andrija Milošević otkrio je jednom prilikom koja knjiga je na njega ostavila dubok utisak.

- To je knjiga "Kad je Niče plakao". Iako je ta knjiga komercijalna i mnogo ljudi ju je pročitalo, drago mi je što je došla do velikog broja čitalaca jer se bavi ljudskom dušom na jedan zaista pametan način - rekao je svojevremeno Milošević.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.