Srpska podela uloga u seriji Igra Prestola!

Izvor: Svet plus, 01.Maj.2019, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska podela uloga u seriji Igra Prestola!

Stendap komičar Nikola Silić je na Instagramu objavio dve fotografije sa imaginarnom domaćom podelom popularne serije. Teško da ćete imati zamerku, a poslednja slika će vas zasmejati do suza. Srpska podela uloga u seriji "Igra Prestola"!

Na sajtu standup Nikola Silić je o sebi rekao da je naslikao platno, dali mu nagradu. Photoshopovao fotku, dali mu nagradu. Uradio animirani film, dali mu nagradu. Smislio reklamu, dali mu nagradu. Ali najviše se ponosi svojom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << skromnošću. Ima 100+ kila što zvuči mnogo gore kada se kaže kao 0,1 tonu.

Borac protiv ljudske gluposti od kako je saznao da ljudi zovu vidovnjake, izbegavaju crne mačke, kunu se u horoskop, misle da fudbal nije namešten i ponavljaju svima omiljenu narodnu "da, moj (član šire familije) je bio (zanimanje), ja sam samim tim stručnjak na tu temu".

Veruje da nije pesimizam ako si u pravu. Pesimizam je ako otpevaš nešto. A ima i smešnije fore od te.

Njegove srpske alternacije glumcima iz "Igre prestola" su zaista fantastične, a videćete da među njima ima i onih koji više nisu sa nama.

Obzirom da mu uozbiljavanje nije omiljena kategorija, Nikola je morao da začini. Tako smo dobili Majku zmajeva kojoj bi se nasmejala i sama Emilija Klark.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.