Sram ga bilo: Dao bi bogatstvo da gleda golu Kejt!

Izvor: Scandal.rs, 11.Dec.2014, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sram ga bilo: Dao bi bogatstvo da gleda golu Kejt!

Džoni Dep strastveni je ljubitelj umetnosti, a čini se da simpatije gaji i prema Kejt Midlton, vojvotkinji od Kembridža.

Naime, Daily Star piše da je slavni glumac toliko opčinjen suprugom princa Vilijama da je nedavno platio petocifrenu sumu novca uličnom umetniku Pegasusu za portret vojvotkinje, a potom je naručio još jedan.

Džoni navodno želi da Kejt na drugoj slici pozira naga, sa trudničkim stomačićem. Ovo je otkriveno nakon njegovog pojavljivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << na otvaranju umetnikove galerije u Londonu proteklog vikenda.

Dep navodno važi za Pegasusovog najvećeg obožavaoca.

Pegasusov menadžer Leonard Vila rekao je britanskim medijima: “Znao sam da Džoni dolazi i da je želeo dve slike Kejt Midlton. Bio je izuzetno šarmantan, odmah je kupio sliku i dao ponudu za drugu.”

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.