Spojio ih Prvi glas Srbije: Nevena i Igor u vezi!

Izvor: Svet, 06.Dec.2011, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spojio ih "Prvi glas Srbije": Nevena i Igor u vezi!

naslov: 
Spojio ih "Prvi glas Srbije": Nevena i Igor u vezi!



excerpt: 
Nevena Đorđević i Igor Terzija, finalisti muzičkog takmičenja koje se emituje na TV Prva, već danima se ne odvajaju jedno od drugog...


izvor: 
Kurir


tekst clanka: 
Neveni Đorđević i Igoru Terziji nisu bili potrebni ni žiri ni publika da bi pobedili u kategoriji "prvi par Srbije"! Između ovo dvoje finalista "Prvog glasa Srbije" već duže vreme "gori vatra".
"Njih dvoje su stalno zajedno, uprkos tesnom rasporedu i brojnim obavezama. Najčešće su izdvojeni od ostalih finalista, kojima je jasno o čemu je reč, pa im ne zameraju", kaže sagovornik Kurira blizak organizaciji popularnog takmičenja. Da priča o romansi između Nevene i Igora nije bez osnova, svedoči prošlonedeljna emisija. Subotičanin pred kamerama nije mogao da sakrije simpatije prema plavokosoj Beograđanki. "Bitno mi je da devojka ima dobru guzu, a od takmičarki sve su seksi na svoj način, ali Nevena mi je privlačnija. Normalna je i kulturna i super izgleda", izjavio je Igor, koji Nevenu, nakon što je pobedila u duelu s Darijom Lukić, nije ispuštao iz čvrstog zagrljaja.
Međutim, oboje su u izjavama za Kurir pokušavali su da sakriju ono što se sakriti ne može. "Između nas se ne dešava ništa osim prijateljstva. Ona je simpatična devojka, lepo izgleda i zato sam dao tu izjavu u profilu. Nisam ni razmišljao o tome da budemo u vezi", rekao je Terzija, a na pitanje što ju je onoliko grlio pred kamerama, kaže: "Ona mi je nekako baš draga kao prijateljica i moguće da je zbog toga."
Nevena je bila malo "ubedljivija": "Moje emocije su prema svima jednake. Ko god da peva, ja sam emotivna", izjavila je Nevena i dodala: "Igor je super dečko, lepo se slažemo u kući, imamo zdrav, drugarski odnos, i to je najbitinije."




slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.