“Spajsice” u ratu: Mel smatra da je Viktorija Bekam snob!

Izvor: Scandal.rs, 14.Sep.2015, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Spajsice” u ratu: Mel smatra da je Viktorija Bekam snob!

Članice nekada popularnog benda planiraju da se ponovo okupe i pođu na povratničku turneju, ali već su se stvorili problemi zbog nesuglasica između Viktorije Bekam i Mel B.

Mel je nazvala Viktoriju snobom jer “kulira” ostale članice grupe. Ona je zajedno sa ostatkom benda prisustvovala tajnim sastancima u julu, ali se na njima nije pojavila gospođa Bekam.

“Mel je prijateljima rekla da je ljuta na Viktoriju što nije stupila u kontakt sa njima. Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << se plaši da će turneja biti neuspešna zbog toga što se neće okupiti svih pet članica. Mel kaže da je Viktorija snob jer se distancirala od njihovih planova”, rekao je prijatelj pevačice.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.