Sonja popustila: Aca Lukas konačno video ćerku!

Izvor: Svet plus, 13.Sep.2017, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sonja popustila: Aca Lukas konačno video ćerku!

Aca Lukas nakon sedam dana uspeo je da se konačno vidi sa svojom ćerkicom Viktorijom.

Folk pevač nakon što ga je bivša supruga optužila za fiziočko zlostavljanje, zabranila je svaki kontakt Viktoriji sa njim, ali je Aca odlučio da podnese krivičnu prijavu protiv Sonje, te je u nedelju konačno popustila i dopustila ćerkici da se vidi sa ocem,

"Aca je konstantno zvao Viktoriju, svaki dan, u nadi da će biti dostupna. Juče, kada je zvao, konačno je zazvonio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << telefon. Aca se video sa ćerkicom poslepodne ", rekao je izvor za Telegraf i dodao da je razlog iz kog je Sonja Vuksanović upalila detetov telefon strah od krivične prijave koju je Aca podneo protiv nje. Podsetimo, Lukas je Sonju prijavio zbog zapuštanja i zlostavljanja Viktorije, kao i kršenja porodičnih obaveza.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.