Šolja koja je oduševila svet! Odlučite kog je oblika! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 21.Avg.2018, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šolja koja je oduševila svet! Odlučite kog je oblika! (VIDEO)

Šolja koja je oduševila svet! Odlučite kog je oblika! Onak ko kaže da oblik šolje nije bitan i da je važno samo ono što se nalazi u šolji, ne zna o čemu priča.

Debljina same šolje, oblik drške, dubina i zapremina mogu i te kako da utiču, ako ne na sam ukus pića, onda svakako na iskustvo ispijanja jutarnje kafe ili čaja. Međutim, šta da radite kad ni sami ne možete da skapirate kojeg je uopšte oblika šolja? Upravo to je slučaj sa zlatnom šoljom koja je zbunila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i oduševila ceo svet.

U pitanju je delo umetnika Tonija Fišera, koji pravi neverovatne geometrijske oblike, ali je ovog puta rešio da se pozabavi šoljom. I napravio je nešto od čega će vas zaboleti mozak. Niko ne može baš da ukapira da li je ovaj komad posuđa okrugao ili ima ćoškove. Pogledajte video snimak pa sami donesite sud o tome da li je okrugla ili četvrtasta.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.