Šok izjava voditeljke: Treći zlostavljač poznatiji je od Mike i Bate!

Izvor: Svet plus, 20.Jan.2021, 11:54

Šok izjava voditeljke: Treći zlostavljač poznatiji je od Mike i Bate!

Šok izjava voditeljke Jovane Jakić o trećem zlostavljaču! Poznatiji je od Mike i Bate ali će njegov identitet otkriti tek kada u sve bude uključena i policija.

Voditeljka Jovana Jakić je u emisiji na televiziji Happy izjavila da pored Mike Aleksića i Bate Miladinovića postoji još jedan zlostavljač, ali da će njegov identitet otkriti tek kada u sve bude uključena i policija.

Voditeljka je nedavno otkrila svoja loša iskustva i traume iz dve škole glume >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ispričala kroz šta je sve prolazila u tom periodu i čemu je  prisustvovala.

Ona je otkrila i da postoji treći čovek na ovom spisku zlostavljača, koji kada bude otkriven "mnogima će srušiti ideje o detinjstvu". Kako kaže, još uvek čeka da ga određene osobe prijave policiji i da to bude zvanično.

"Mnogima, mnogo većem broju nego Mika i Bata, to je javna tajna, ja ne mogu da izgovorim, zato što još uvek imam samo par svedoka, preko telefona. I danas se Srbija kune u njega, on je deo svih naših detinjstava i hoću da zajedno dokažemo. Hoću da srušimo kockicu, mislim na najvažniju kockicu našeg detinjstva. Još sam u fazi istraživanja, a nas dvoje idemo zajedno i pronaći ćemo više desetina svedoka", rekla je Jovana Jakić.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.