Snežana Savić: Imala sam psihopatološke odnose!

Izvor: Poznati.info, 11.Jan.2014, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežana Savić: Imala sam psihopatološke odnose!

Snežana Savić gostovala je danas kod Sanje Marinković u Magazin IN gde je otkrila mnoge detalje iz svog privatnog života. Ona je gledaoce šokirala svojom izjavom da je muškarce ostavljala jer su bili bolesno ljubomorni.

”Nikada nisam imala slobodu. Imala sam pshihopataološke odnose. Gde sam, šta sam. Ko me dovezao, gde sam bila, sa kim. Da sam imala slobodu i poverenje od svog partnera, nikada se ne bih razvela.

Po prirodi nisam promiskuitetna. Ako mi muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << odgovara, nikada ne gledam druge. Kod muškarca je drugačije. Dovoljno je da mu se žena ponudi, nije važno kakva je.

Žene moraju da osećaju nešto da bi napravila takvu stvar. Iza svakog uspeha, stoji velika žrtva. Iza svake jake žene, stoji veoma ranjiva osoba” ”Uvek imam dečka, ali ne volim to da objavljujem na sva zvona. Volim da to bude diskretno. Kazaću samo da je mlađi od mene” – priznala je Snežana Savić.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.