Snajke: Blondi ponizila Mladena Vuletića! VIDEO

Izvor: Svet plus, 10.Nov.2016, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snajke: Blondi ponizila Mladena Vuletića! VIDEO

U novi rijaliti Snajke ušao je i Mladen Vuletić, koji je sinoć bio ponižen od strane Suzane Perović Blondi, koja je jedna od učesnica ovog šoua.

Naime, sinoć u dvorištu kuće Snajki, Mladen je izašao da vežba, a pridružili su mi se i Marko Perović, Suzana Perović Blondi i Dragan Roguljić Bombašica. Kada su završili, seli su da se odmore, ali su Mladen i Blondi odlučili da svoju snagu odmere obaranjem ruku. Ono što je mnoge iznenadilo jeste da se Blondi pokazala kao jača. Doduše, jeste se poslužila ženskim trikovima, ali pobeda je važna.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Snajke: Njeno izbacivanje rasplakalo je Mladena! VIDEO

Izvor: Svet plus, 10.Nov.2016

Sinoć je u rijalitiju Snajke došlo do još jednog izbacivanja, a najmanje simpatija osvojila je, pevačica iz Sarajeva Dalila Karić. ..Iako je važila za jednu od najsimpatičnijih učesnica Snajki, Dalila Karić sinoć je osvojila najmanje glasova, te je nakon ponoći morala da napusti kuću. Nije...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.