Smršajte brzo i efikasno sedam kilograma mesečno!

Izvor: Svet plus, 02.Jul.2015, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smršajte brzo i efikasno sedam kilograma mesečno!

San svake žene je da ima ravan stomak, a u tome jedino možete da uspete ukoliko promenite način ishrane i veoma brzo ćete videti rezultate kojima ćete biti prezadovoljni.

Knjiga Liz Vakarielo "Dijeta za ravan stomak" za kratko vreme postigla je ogroman uspeh. Promenom načina ishrane, kako se tvrdi, izgubićete oko sedam kilograma mesečno. Upoznajte se sa ovim načinom ishrane, možda će to biti pravo rešenje za vas. Dijeta je koncipirana po principu mononezasićenih masnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kiselina (Monounsaturated fatty acids - MUFA) koje uništavaju masti u predelu stomaka, a obezbeđuju sitost i sprečavaju prejedanje.

Ove biljne masti se nalaze u sledećim namirnicama: koštunjavo voće, semenke, čokolada, maslinovo ulje, avokado. Za razliku od zasićenih masti koje zapušavaju arterije, biljne masti održavaju krvne sudove elastičnim i posle varenja, a program ishrane koju su izradile urednica magazina “Prevention” i nutricionistiknja Sintija Sas, pripremljen je po uzoru na mediteranski način ishrane. Ključni sastojci su voće, povrće, mahunarke, integralne žitarice, maslinovo ulje i riba.

Jedna MUFA uključena je u svaki obrok, a dnevno se unosi 1600 kalorija. Dijeta se sastoji iz dva dela: start čine četiri dana tokom kojih se sprečava nadutost, a zatim sledi četvoronedeljni plan ishrane. 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.