Smanjila grudi: Vesna zbog estetike išla pod nož!

Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2014, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smanjila grudi: Vesna zbog estetike išla pod nož!

Vesna Radusinović koja se trenutno nalazi na Crnogorskom primorju otkrila je da nije imala zdravstvenih problema, ali je iz estetskih razloga ipak otišla pod nož.

Vesna je na operaciju otišla isključivo zbog estetike. Njeno bujno poprsje, po kojem je prepoznatljiva, s godinama je poprimilo drugačiji oblik pa je rešila da ga koriguje. Zdravstvenih problema nije imala. Suprug Milomir Marić ju je u tome, kao i u svemu ostalom, podržao“, ispričao je izvor blizak >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Vesni.

Iako je poznato da se godinama sunča u toplesu, ovog leta, zbog ožiljaka nakon operacije, gornji deo kupaćeg kostima Vesna nije skidala.

Pa dok su sve poštene pevačice gurale silikone, ja sam svoje ekološke smanjila“, kratko nam je kroz smeh rekla Vesna.

Autor: Blic

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.