Slobodan Trkulja i Balkanopolis: Koncert odložen za 15. mart!

Izvor: Svet plus, 08.Mar.2021, 20:47

Slobodan Trkulja i Balkanopolis: Koncert odložen za 15. mart!

Slobodan Trkulja i Balkanopolis su imali zakazan koncert za subotu 13. mart u Kombank dvorani ali zbog promenjenih epidemioloških mera koncert je odložen za ponedeljak 15. mart u 19 časova! Kupljene ulaznice važe za novi datum.

„ I pored pomeranja koncerta želim da naglasim da će ovaj koncert biti svojevrstan BAL POD MASKAMA i da je organizovan uz striktne mere kojih će apsolutno svi morati da se pridržavaju. Raspored sedenja je takav da će svih dozvoljenih 500 posetilaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << biti dovoljno udaljeni jedini od drugih i da će svi morati da nose maske! Ko je bude skinuo za vreme koncerta moraće da napusti dvoranu! Ko smatra da ne može da se toga pridržava ne treba da dolazi. Oni koji mogu i žele, dobiće 100 minuta energičnog muzičkog programa koji jedva čekamo da izvedemo. Prošlo je godinu dana od poslednjeg koncerta, akumuliralo se mnogo energije u nama. Ovakav koncert je trenutno jedini bezbedan način da vratimo umetnost u naše živote. Moramo da budemo maksimalno odgovorni i da brinemo o sebi i drugima. Radujem se što ćemo vam svirati i jedva čekam da vas sve vidim pa makar i maskirane“ poručio je Slobodan Trkulja

Ovaj priznati umetnik i inovator zvučnih tradicija, koji sa svojim sastavom „Balkanopolis“ oplemenjuje globalnu muzičku scenu modernom tradicijom Balkana, podjednako je hvaljen od publike i od svetske kritike, koja ga svrstava u red nacionalnog blaga Balkana a njegov zvuk, kao novi muzički talas. Na koncertu će publika uživati u zvuku moderne srpske tradicije po kojoj je “Balkanopolis” svetski poznat.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Slobodan Trkulja: "Nije mi namera da pravim kovid-žurku, koncert će biti bal pod maskama" VIDEO

Izvor: B92, 09.Mar.2021, 18:18

Maestralni umetnik, multiinstrumentalista, kompozitor i pevač Slobodan Trkulja i "Balkanopolis" nastupiće ponovo pred beogradskom publikom. Pripreme teku čudno, oni su spremni već godinu i mesec dana, željni da sviraju. Kako nisu dozvoljeni događaji za vikend, koncert koji je najavljen za 13. mart...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.