Sloba rasplakao Acu Lukasa

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2018, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloba rasplakao Acu Lukasa

Slobodan Radanović i dalje je glavna tema u javnosti otkad je pred milionskim auditorijumom prevario svoju suprugu Kristinu Kockar sa mladom blogerkom Lunom Đogani.

Mnoge javne ličnosti oglašavale su se povodom ovog postupka, pa se zbog toga našao na stubu srama. Među njima je bio i Aca Lukas koji ga je najstrašnije osudio što je počinio javnu preljubu, a onda mu se, po izlasku iz Zadruge, i izvinio.

- Njemu je bilo krivo, izvinio mi se, kaže mi da je zaplakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kad je čuo kako pevam. Ja njemu ni u jednom trenutku nisam zamerio, baš mi je bilo simpatično, rekao je Sloba i nastavio:

- Ja ga volim takvog kakav jeste, takođe mi je imponovalo da jedna takva zvezda ceni moje pevanje, dodao je Radanović.

Podsetimo, skoro je Sloba išao u provod u klub u kojem je Aca Lukas te večeri nastupao, i kako je jednom prilikom izjavio, lepo se proveo te noći.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.