Sloba Radanović premijera: Pesma i spot - Tajne! Vrele scene! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 08.Jul.2019, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloba Radanović premijera: Pesma i spot - Tajne! Vrele scene! (VIDEO)

Premijera! Pevač Sloba Radanović ima novi hit! Pesma i spot "Tajne", a u spotu vrele scene iz kreveta sa atraktivnom devojkom. 

Od kada je napustio luksuzno imanje Sloba Radanović niže hit za hitom i radi punom parom, a u klubovima u kojima nastupa uvek je puno do poslednjeg mesta. On je napravio mali iskorak u svojoj karijeri, pa je u svom najnovijem spotu pokazao svoje izazovno izdanje.

Radanović se sa glumicom iz spota valja po krevetu, ljubi i mazi, i dok je ona u seksi čipkastom donjem vešu, on je bez majice. Komentari su različiti, a u to se i sami možete uveriti ispod spota.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.