Sloba Radanović menja profesiju?! Gluma mu odlično ide!

Izvor: Svet plus, 08.Nov.2018, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloba Radanović menja profesiju?! Gluma mu odlično ide!

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" pevač Sloba Radanović menja profesiju?! Gluma mu odlično ide, a ni u reažiranju nije loš, što je upravo u rijalitiju i dokazao.

Radanović je snimio novu pesmu pod nazivom "Kocka", a za ovu numeru je snimio i spot za koji je sam smislio scenarijo. Sloba je izjavio da ima talenta za dobre scenarije, a to je defnitivno i pokazao učešćem u "Zadruzi". Ipak, on ne bi samo da bude scenarista već možda i glumac:

>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />"Toliko me je oduševio tom celom idejom, sve je mnogo drugačije od onoga što me je predstavljalo do sada. Ovaj ceo scenario sam ja osmislio i voleo bih možda da radim u video-produkciji, da radim kao scenarista, pa i da glumim, što da ne."

Slobodan je otkrio i da je posetio svoju bivšu suprugu Kiju Kockar u bolnici gde je bila zbog operacije na dojci pa je za "Premijeru" izjavio:

"Bio sam da je posetim odmah posle operacije. Hvala Bogu, sve je prošlo dobro, nasmejana je, pozitivna je. Bila je i dalje ošamućena zbog anestezije, neplanski sam došao, ali su me pustili ipak unutra."

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.