Slava i alkohol mu udarili u glavu: Eda Širana ostavila devojka

Izvor: Svet, 27.Mar.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slava i alkohol mu udarili u glavu: Eda Širana ostavila devojka

Jedan od najpopularnijih mladih muzičara, Ed Širan, ponovo je sam. Raskinuo je s devojkom Atinom Andrelos nakon godinu dana veze.
Potvrdio je to u intervjuu za jednu australijsku radio stanicu.
Nisam bio singl, bio sam u vezi duže vreme“, rekao je Ed. Kada ga je voditelj Kajl Sandilends upitao znači li to da je trenutno sam, odgovorio je potvrdno. Raskid je usledio nakon burne svađe na nedavnoj dodeli BRIT nagrada.
Kap koja je prelila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << čašu bila je kombinacija njegovog alkoholisanog stanja na žurki posle dodele i činjenica da nije mogao da odbije devojku koja mu se nabacivala cele večeri“, otkrio je izvor. Dan posle, raskinuli su, odlučivši da nije pošteno da ostanu zajedno. Pre producentkinje Atine, Ed je bio u vezi s koleginicom Eli Goulding, koja ga je navodno prevarila.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slava i alkohol mu udarili u glavu: Eda Širana ostavila devojka

Izvor: Scandal.rs, 27.Mar.2015

Jedan od najpopularnijih mladih muzičara, Ed Širan, ponovo je sam. Raskinuo je s devojkom Atinom Andrelos nakon godinu dana veze...Potvrdio je to u intervjuu za jednu australijsku radio stanicu...“Nisam bio singl, bio sam u vezi duže vreme“, rekao je Ed. Kada ga je voditelj Kajl Sandilends upitao...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.