Slađa Alegro: Nova pesma i spot -  Ne dam te! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 12.Jun.2020, 19:34

Slađa Alegro: Nova pesma i spot - Ne dam te! (VIDEO)

"Ljubav je kada ne zameramo jedno drugom ono što nas razlikuje a obožavamo ono što nas spaja." - kaže Dunja glavna junakinja romana "Ne dam te" Vesne Dedić. Nova pesma koju je otpevala Slađa Alegro. Pogledajte spot!

"Ljubav je kada ne zameramo jedno drugom ono što nas razlikuje a obožavamo ono što nas spaja." - kaže Dunja glavna junakinja romana "Ne dam te" Vesne Dedić. Aleksandra Milutinović je po ljubavnoj priči o Dunji i Vukanu napisala pesmu, koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je otpevala Slađa Allegro.

Čitalac prati Dunjine trenutke sreće na crvenom tepihu i najlepšim plažama sveta, koji su nemerljivi s onim što oseća na običnom drvenom čamcu kraj Dunava, gde se, i kada je kraj neminovan, kune u početak i odlaže tugu.

"Ne dam te

Sreća omali dok trepnes

Ne dam te

Hoću opet da me sretnes

Ne dam te, pusti da ti srcem slažem

Ja samo tugu odlažem..."

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.