Skoro gola: Keti Peri u novoj modnoj kampanji

Izvor: Svet, 15.Jun.2015, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skoro gola: Keti Peri u novoj modnoj kampanji

Kati Peri je na svom Instagram nalogu objavila fotografije kako pozira u Moschino odeći i asesoarima.
Na prvoj je tridesetogodišnja pevačica u napola spuštenom krznenom kaputu sa grafitima, a u rukama drži šarenu torbu sa lančićem uz zlatne cipele na nogama. Za par sati dobila je preko 268 000 lajkova i gotovo 6000 komentara!
Na drugoj nosi ljubičasti džemper, torbu iste boje i ogromni narandžasti ranac. Na glavi nosi dva šešira – jedan ljubačast jedan narandžast.
Na fotografiji ima frizuru poput one koju je imala Kris Džener na crvenom tepihu ovogodišnje “Met Gale”.
Pogledajte sve fotografije:



Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Keti Peri skoro gola u novoj kampanji za Moschino

Izvor: Lepota i zdravlje, 16.Jun.2015, 12:39

Keti Peri otkriva perfektnu liniju u novoj modnoj kampanji za “Moschino”. Foto: Instagram Keti Peri je na svom Instagram nalogu objavila fotografije kako pozira u “Moschino” odeći i asesoarima. Na prvoj je tridesetogodišnja pevačica u napola spuštenom krznenom kaputu sa grafitima, a u rukama...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.