Škola Mike Aleksića prestaje sa radom

Izvor: Tracara.com, 26.Jan.2021, 17:42

Škola Mike Aleksića prestaje sa radom

Biljana Mašić, supruga Miroslava Mike Aleksića koji je u pritvoru povodom optužbi za seksualno zlostavljanje, saopštila je da njegova škola glume „Stvar srca“ neće raditi do daljeg. Mašić je juče popodne okupila roditelje polaznika škole glume “Stvar srca” i nakon desetominutnog sastanka obavestila ih da škola do daljeg neće raditi, saznaje Tanjug među roditeljima polaznika škole. Miku Aleksića su nedavno javno optužile glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić za zlostavljanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << zajedno sa drugim devojkama koje nisu želele da imenom i prezimenom istupaju u javnosti, dok im je veliki broj poznatih javno pružio podršku. Aleksiću je određn pritvor do 30 dana, a Milena i Iva dale su iskaze u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u kom su detaljno opisale sve o zlostavljanju koje su, kako su ispričale, doživele od Aleksića. The post Škola Mike Aleksića prestaje sa radom appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

POZNATO KOJI JE PRAVI RAZLOG ZATVARANJA MIKINE ŠKOLE: Nezapamćen skandal otvorio "pandorinu kutiju"

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021

Da li je bilo nepravilnosti u radu škole?..Škola glume Miroslava Mike Aleksića koji je, prema optužbama, silovao i seksualno zlostavljao učenice neće raditi do daljnjeg, to je roditeljima saopštila njegova supruga Biljana Mašić, koja je polaznicima, u međuvremenu, držala časove...Nezvanično,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.