Skandal u najavi: Nata Bekvalac izgubila telefon

Izvor: Kurir, 09.Apr.2012, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal u najavi: Nata Bekvalac izgubila telefon

Bekvalčevoj u Skoplju ukraden mobilni sa privatnim fotkama, snimcima i ličnim porukama

Drama.

Nataša Bekvalac izgubila je mobilni telefon u Skoplju. U njemu je, sem ličnih poruka, bilo i na desetine privatnih fotografija i snimaka, ali i ličnih poruka piše portal Tračara.

Kako ovaj sajt navodi, Nata je u glavni grad Makedonije stigla u subotu pre podne. U hotelskoj sobi je ostavila stvari, a potom je otišla u restoran na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ručak. I sve je bilo u redu dok, pola sata nakon što je napustila restoran, nije shvatila da joj nema telefona. Brže-bolje, u panici, krenula je nazad. Zadihana je uletela u ugostiteljski objekat, ali mobilnog nije bilo. Raspitivala se kod konobara, menadžera restorana, ali neko je izgleda iskoristio situaciju i brzo i neprimetno ga uzeo.

Sada joj ne preostaje ništa drugo nego da se nada da će joj mobilni biti vraćen. Ili da očekuje da fotke i snimci osvanu na internetu. Tragom ove informacije, pozvali smo Natašu da proverimo da li je zaista izgubila mobilni. Bila je nedostupna.

(R. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.