Sjajan koncert Mobi Dika posle više od 10 godina

Izvor: Poznati.info, 20.Apr.2011, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajan koncert Mobi Dika posle više od 10 godina

Grupa Mobi Dik održala je sinoć fantastičan koncert u Sava centru na kojem je bilo više od 3.000 posetilaca, uglavnom mlađe publike koja je u potpunosti znala sve hitove grupe.
Grupa Mobi Dik nije aktivna već više od 10 godina, dok je osnivač Srđan Mobi DIk se do sada bavio uglavnom producentskim radom i iza njega su neki od najvećih hitova u svim žanrima u Srbiji.
Srđan je otpevao najveće hitove ove grupe 'Kralj kokaina', 'Dužna si mi ostala', 'Poludeo sam', Brate, prijatelju', 'Padrino', a tokom dobrog dela koncerta, pridružila se i Aleksandra Perović. Pevačica ove grupe koja je ostavila najdublji trag je Ana Stanić, koja nije želela da se pojavi na koncertu.

Slične, interesantne teme: Das ist Johnny - Džoni Štulić objavio nove pesme posle 15 godina Jelena Rozga održala fantastičan koncert u Zagrebu Konačno neko 'skinuo' i Novaka!

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.