Sitnica koja mnogo znači u svakoj vezi!

Izvor: Svet plus, 11.Dec.2018, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sitnica koja mnogo znači u svakoj vezi!

Sada je i nauka potvrdila! Sitnica koja mnogo znači u svakoj vezii ako praktikujete ovu romantičnu sitnicu u vezi, vaš odnos je jači nego ikad!

Parovi koji imaju nadimke jedno za drugo puno su srećniji i imaju jaču vezu od onih koji nemaju, pokazala je studija. Naime, prema istraživanju koje je sproveo "Superdrug Online Doctor" , korišćenje nadimaka povećava obostrano zadovoljstvo para za 16 posto, dok epiteti poput "lepotice", "dušo" ili "slatkišu" poboljšavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << raspoloženje žena za čak 90 posto.

Takođe je vrlo efikasno osmišljavanje jedinstvenog nadimka za vašu bolju polovinu što dokazano stvara jaču povezanost između vas i daje vam osećaj jednog malog zatvorenog sveta u kom uživate samo vas dvoje. Takođe, prisutnost nadimaka znak je opuštene i lepe veze jer to znači da se dovoljno dobro poznajete da biste osmislili svoj mali, privatni ljubavni jezik.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.