Široko! Pejović rasprodao sve lože za drugu Arenu

Izvor: Svet, 06.Dec.2018, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Široko! Pejović rasprodao sve lože za drugu Arenu

Loža u Areni više nema! Tačnije, nema ih na raspolaganju za drugi koncert Ace Pejovića zakazan za 17. decembar, budući da su sve do jedne rasprodate.
Najpopularnija odnosno najskuplja mesta prva su i rasprodata, sto i ne treba da čudi, budući da popularni pevač slovi za muzičara koji pravi vrhunsku atmosferu, pa mu na nastup dolaze svi. Kako se šuška iz tabora organizatora, baš kao i na prvom, Pejovićev drugi koncert posetiće mnoge zvanice iz javnog života Srbije, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << su među prvima rezervisali upravo popularne lože.
Pa, ako je suditi po interesovanju selebriti faca, očekuje nas još jedna luda noć u Areni. Baš kako se od Ace Pejovića i očekuje.
svetsvet
The post Široko! Pejović rasprodao sve lože za drugu Arenu appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.