Sinanova ćerka brutalno uzvratila Ljubi Aličiću!

Izvor: Svet, 24.Jan.2020, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinanova ćerka brutalno uzvratila Ljubi Aličiću!








View this post on Instagram















Kad me uhvati ludilo😬💜😘🤦🏽‍♀️😘 #justme
A post shared by Djulkica Sakic Amzic (@djulkica) on Jan 19, 2020 at 11:02am PST


Djulkica Sakić nije mogla da ostane imuna na reči Ljube Aličića pa je poručila sledeće: ”Moj otac je bio Balkanska zvezda mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je svačiju pesmu otpevati ali njegovu niko nikad nije mogao pogotovo ne Ljuba koji je ceo život bio ljubomoran na rad moga oca! Moj otac je punio hale, stadione kada god je to pozeleo a Ljuba je punio sabacku mahalu kod Lile i komisijske kuće okolne! Zvezda bio nikad nije! Sinan je institucija za njega bio i biće u njegovih narednih milion života! Moj otac sve sto je radio radio je javno nikad krio ništa nije ali se nikada nije zabavljao i spavao sa maloletnicama u prevodu nije bio PEDOFIL!!! Moj otac nikada nije mora da pljuje i gazi po mrtvima da bi dobio medijski prostor ,ali miš je izašao iz rupe dao izjavu i sad može da se vrati u mišju rupicu iz koje je izmilio! On vam je los covek , los kolega i Sinanu nije i nikad neće biti ni do kolena! Jadno i bedno je to sto je sebi dao za pravo pljunuti na moga oca koji mu ne može odgovoriti! Ja mogu i uvek ću se boriti protiv ološa kao sto je on! Kebi on može pod prozor da pljune a da ne pričam o ostatku koje je prozvao! Ana Bekuta je dama i istinska zvezda, kao i Bosanac izuzetno dobar covek gospodin za Alicica!!! Darko je pevacina za Ljubu peva milion puta od 70 posto pevaca sramota umesto da ih komentariše u pozitivnom smislu jer su svi bolji Od njega on ih pljuje! To samo govori koliko je to los covek!”-kaže Djulkica.

SvetSvet
The post Sinanova ćerka brutalno uzvratila Ljubi Aličiću! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SRUŠILA INSTAGRAM: Jovana obukla nikad kraći MINIĆ i pokazala savršen BATAK (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2020, 07:56

Gore društvene mreže...Jovana Đorđević, supruga bivšeg reprezentativca Srbije Filipa Đorđevića, još jednom je srušila Instagram provokativnom fotografijom iz centra Verone...Srpska manekenka je u izazovnom izdanju prošetala ulicama Verone, a nije mogla da odoli da se ne pohvali svojim izgledom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.