Izvor: Tracara.com, 14.Jun.2023, 16:54

Sin folk pevača preminuo u 29. godini: Uzrok smrti bakterija

Sin Enesa Begovića, preminuo je juče, u dvadeset i devetoj godini, u bolnici u Sarajevu. Kako pišu bosanski mediji, Arminu se u organizmu pojavila bakterija koja je dovela do ozbiljnih zdravstvenih problema. On je u subotu, prema priči izvora, primljen u bolnicu gde je posle samo četiri dana preminuo. Lekari su pružiIi sav napor, ali, nažalost, bolest je bila jača. Otac je sve vreme njegovog boravka u bolnici bio uz njega, a sin mu je, kako prenosi Kurir, preminuo na rukama. Pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Elvira Rahić, kuma porodice Begović, odmah nakon saznanja za tragediju uputila se u Enesov dom. „Enes ne može govoriti, ne može ništa. Jako je teško i potresno. Velika tragedija nas je zadesila. Bolest je u pitanju, ne mogu o detaljima. Stvarno nisam u stanju da pričam. On je bio svetlost i radost za sve naše porodice. Enes je takve stvari doživeo poslednjih mesec dana, da ne znam kako preživljava,“ rekla je pevačica kroz suze. Ona je potvrdila i da je preminuli sin Enesa Begovića čekao dete sa svojom izabranicom. „Istina je da je čekao dete, svakog dana čekamo da se porodi njegova supruga. Njih dvoje živeli su zaista mirni životom. Mnogo je velika tragedija,“ rekla je neutešna Elvira. Od Armina Begovića opraštaju se brojni prijatelji, ali i prijatelji njegovog oca, među kojima je i Halid Muslimović. „Dragi moj prijatelju Enese Begoviću, rođeni moj, ja ne znam šta reći, ne znam šta napisati, samo znam onu narodnu, treba hladne glave, treba sabur, ali kako brate, nek našem dragom Arminu Bog podari mir, dženet, uz tebe sam, dragi moj jarane, uz tebe je moja porodica jer si ti, kao i tvoji, deo nas, budi jak, takav i jesi, u ovome je teško biti jak. Tvoj prijatelj za sva vremena“, napisao je Halid Muslimović na Instagramu. The post Sin folk pevača preminuo u 29. godini: Uzrok smrti bakterija appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNAJKA ENESA BEGOVIĆA PRIMLJENA U PORODILIŠTE NA DAN SAHRANE NJEGOVOG SINA Tragična sudbina pevačeve porodice

Izvor: Blic, 15.Jun.2023, 12:58

Sin pevača Enesa Begovića, Armin Begović biće sahranjen danas, i to na dan kada je njegova supruga primljena u porodilište.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.