Šifra  U.N.C.L.E.: Gaj Rič se vraća na velika platna!

Izvor: Svet plus, 11.Avg.2015, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šifra U.N.C.L.E.: Gaj Rič se vraća na velika platna!

Malo je filmova čiji su reditelji  garancija vrhunskog kvaliteta. Gaj Riči je sigurno jedan od tih retkih. Riči je svoju maestralnu karijeru izgradio upravo na žanru trilera i krimića, svi se sećaju njegovog remek dela koje i dalje važi za jedan od najboljih filmova „ Snatch“.

„Snatch“  je obeležio generaciju i postao sinonim za kvalitetan film. Nimalo manje sjajni su i njegovi filmovi iz serijala o Šerloku Holmsu.

Ovaj put, Riči nam se vraća sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sjajnim suspense trilerom koji će vas ostaviti bez daha. Šifra U.N.C.L.E. (Man from U.NC.L.E..) JE NJEGOVO NAJNOVIJE OSTVARENJE. U stilu ovog velikog reditelja lokacije su raskošne a priča napeta dpo kosti. Savršena fotografija i kostim vizuelno će vas zapanjiti.

Radnja je smeštena na početak 1960-ih, u najhladnije vreme Hladnog rata. Šifra  U.N.C.L.E. donosi priču o agentu CIA-e Napoleonu Solu i KGB-ovom  agentu Iliji Kurjakinu koji su primorani ostaviti po strani svoje nesuglasice kako bi se udružili u zajedničkoj misiji zaustavljanja tajanstvene međunarodne zločinačke organizacije koja je usmerena na destabilizaciju moći pomoću nuklearnog oružja i tehnologije.

Jedini trag koji ovaj neobičan dvojac ima je ćerka  nestalog nemačkog naučnika, koji je ključan za ubacivanje u zločinačku organizaciju. Agenti se nalaze i u trci s vremenom jer  moraju da ga nadju što pre kako bi sprečili svetsku katastrofu.

Supermen Henri Kavil je Napoleon Solo, a Armi Hamer Ilija  Kurjakin. Uz njih se u filmu nalaze Alisia Vikander, Džered Haris , Elizabet Debicki, Luka Kalvani i Hju  Grant. Scenario su zajednički napravili Riči  i Lionel Vigram. Šifra  U.N.C.L.E. se u bioskopima  očekuje od 20. avgusta  ove godine.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Veliki Gaj Riči na velikom platnu

Izvor: NaDlanu.com, 11.Avg.2015

Malo je filmova čiji su reditelji garancija vrhunskog kvaliteta. Gaj Riči je sigurno jedan od tih retkih...Riči je svoju maestralnu karijeru izgradio upravo na žanru trilera i krimića, svi se sećaju njegovog remek dela koje i dalje važi za jedan od najboljih filmova „ Snatch“...„Snatch“...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.