Serija Tunel epizoda 6: Nepodnošljiv pad (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 18.Apr.2024, 14:23

Serija Tunel epizoda 6: Nepodnošljiv pad (VIDEO)

Serija "Tunel" epizoda 6 biće emitovana na RTS-u u subotu 21. aprila 2024. godine u 20 časova. Tema nove epizode je nepodnošljiv pad Dimitrija Simića.  
Radnja se odvija oko Dimitrija Simića, iskusnog ekonomiste koji, na dan svog rođendana, dobija otkaz na veoma surov način od korporacije u kojoj je radio punih sedamnaest godina. Odbijajući bilo kakvu komunikaciju s bilo kim, uključujući i pregovarače, Dimitrije se odlučuje na suicid skokom s sedmog sprata zgrade.
Tanasije, privatni detektiv, preuzima slučaj, obavezan ekstremnom diskrecijom zbog umešanosti vrha države. U celoj priči je i bivši pomoćnik ministra privrede, koji je upao u ozbiljne dugove....

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.