Serija Seks i grad slavi 20 godina od prvog emitovanja!

Izvor: Svet plus, 07.Jun.2018, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija Seks i grad slavi 20 godina od prvog emitovanja!

Teme su bezvremenske kao I problemi čuvenih četiri prijateljica – za razliku od njihovih outfita – nikad neće izaći iz mode. Serija je postala kult i pored izmišljenih likova koje su maestralno odglumile četiri izvanredne glumice.

Serija „Seks i grad“ producirana je od 1998. do 2004. godine – i vremena se menjaju, ali i oči koje gledaju seriju. Naravno, serija je kult, kao i svi majstorski osmišljeni te odglumljeni likovi. Dugo vremena je Keri bila omiljena junakinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << serije – fanovi su je smatrali boginjom i obožavali je.

Keri Bredšo koju igra Sara Džesika Parker piše kolumnu o seksu i odnosima koji vladaju u Njujorku.

Njene tri najbolje drugarice su: Samanta Džouns (Kim Katral), koja ima svoju PR firmu i više je zainteresovana za "provod za jednu noć", nego za stalniju vezu, Miranda Hobs (Sintija Nikson), cinični advokat kojoj je karijera važnija od njenog ljubavnog života punog grešaka i Šarlota Jork (Kristin Dejvis), kustoskinja umetničke galerije koja je pomalo uštogljena kada je seks u pitanju, ali još uvek nije izgubila veru u pronalaženje prave ljubavi.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

“Seks i grad” slavi 20. godina: Zašto je Keri Bredšo danas “passe”?

Izvor: Story, 07.Jun.2018

„Seks i grad“ juče je proslavio 20. godina i još uvek je kult. Teme su bezvremenske kao i problemi čuvenih 4 prijateljica – za razliku od njihovih outfita – nikad neće izaći iz mode. Za većinu fanova upravo je Keri omiljeni lik. Međutim, ona više nije ideal žene 21. veka… Serija „Seks...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.