Serija Besa 2, epizoda 2: Nesreća i posledice! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 28.Nov.2021, 11:15

Serija Besa 2, epizoda 2: Nesreća i posledice! (VIDEO)

Serija Besa 2, epizoda 2. biće emitovana večeras na Super Star kanalu u 21 čas. Nesreća i posledice... Saznaćemo da li su Uroš i njegova porodica preživeli nesreću i da li i kakve veze ona ima sa besom Dardana Beriše.

Porodica Perić na potpuno neočekivanom mestu i u nepotpunom sastavu (bez ćerke i sestre)  slavi Vidanov rođendan.

Sin Dardana Beriše, Driton, se vraća u Crnu Goru iz Italije da sahrani dedu, iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je on želeo da bude sahranjen na Kosovu.

Dritonov brat od ujaka Iljir Sokolji već vodi uspešan posao iz svoje vile na Ženevskom jezeru.

Inspektor Petrit Koci je živ i uz to oženjen.

Petritova partnerka iz policije Divna nastavlja da prati aktivnosti klana Beriša, dok bivši muž preti da će joj oduzeti starateljstvo nad ćerkom.

Luka trpi pritisak jer mu je u poslu sa kokainom direktna saradnica Ana, koja želi od njega da sazna ko joj je ubio brata.

Jedna smrt u klanu Beriša i neočekivani kraj rođendana Vidana Perića pokrenuće niz neverovatnih događaja koji će postaviti pitanje da li je uvek moguće održati datu reč?

Epizoda 2. sezone 2. serije Besa će doneti odgovor na pitanje da li su Uroš i njegova porodica preživeli nesreću i da li i kakve veze ona ima sa besom Dardana Beriše.

Pošto primi vest o incidentu sa porodicom Uroša Perića, inspektor Petrit Koci će iz Beča hitno krenuti u Estoniju. 

Za to vreme u Beogradu inspektorka Divna Dukić i njen bivši muž (Nebojša Milovanović), započinju bespoštednu borbu za starateljstvo, a Dardan Beriša u crnogorskom zatvoru prima uznemirujuću posetu...

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.