Sergej Ćetković predstavio album MOJ SVIJET!

Izvor: Svet plus, 05.Dec.2015, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Ćetković predstavio album MOJ SVIJET!

Album “Moj svijet” popularnog kantautora Sergeja Ćetkovića u izdanju Hayat Production juče je svečano promovisan u Atrij Sali hotela Evropa, a novi nosač zvuka već je u prodaji  širom BiH.

Nakon pet studijskih albuma, uspeha i titule najboljeg pop pevača u rodnoj Crnoj Gori, Sergej Ćetković, osvojio je i tržišta susednih zemalja. Na velika vrata ulazi i u bh. muzički svet, te je zajedno sa Hayat Production-om kao partnerom i izdavačem juče promovisao novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << album “Moj svijet. Sergeja su u Sarajevu podržale mnoge kolege i javne ličnosti među kojima Hari Varešanović, Fahrudin Pecikoza, Maja Sar, Aldin Kurić Al’Dino, Amil Lojo, Indira Kučuk Sorguč, Sulejman Haljevac Memo, Fantom...

O novom albumu, popularni kantautor kaže: "Stari Sergej u novom ruhu. Desile su se nove saradnje s muzičarima iz Hrvatske i Makedonije, napravili smo neku novu kombinaciju i svako je unio nove energije. Nove pjesme su malo drugačije i, po meni, zrelije od onog što smo radili do sada, a to je i bilo za očekivati."

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.