Sergej Ćetković po drugi put pokorio Lisinski!

Izvor: Svet plus, 15.Nov.2016, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Ćetković po drugi put pokorio Lisinski!

Pop pevač Sergej Ćetković održao je posle sedam dana još jedan spektakularan koncert u Zagrebu pred prepunom dvoranom Lisinski.

Sergej Ćetković održao je dva fenomenalna koncerta u Zagrebu, čime je i više nego zadovoljan. On kaže da njegova muzika ne poznaje granice:"Muzika ne poznaje veru, niti naciju, jednostavno muzika je muzika" rekao je pevač Ekskluzivu.

Sergej uživa u svakom svom koncertu, a najponosniji je kada uz njegove pesme mladići iz publike >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << reše da zaprose svoje devojke:"Momak je hteo da zaprosi svoju curu, ali nije imao prsten i to mi je šapuno na uvo. Ja sam tada to izgovorio na mikrofon i jedna gospođica iz publike je prišla i dala mu prsten i rekla eto sada imaš prsten, sada imaš razlog da zaprosiš curu" otkrio je pevač.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.