Sergej Ćetković: Umalo da me ubije pijani vozač!

Izvor: Poznati.info, 20.Nov.2012, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Ćetković: Umalo da me ubije pijani vozač!

Popularni pevač učestvovao u lančanom sudaru u centru Beograda kada je na kolonu automobila na semaforu kolima naleteo čovek sa 1,73 promila alkohola u krvi

Izvukao živu glavu!

Sergej Ćetković ostao je, na sreću, nepovređen u lančanom sudaru koji se desio preksinoć u centru Beograda. Pevač je bio u svom „audiju Q5“ treći u koloni od pet automobila koji su učestvovali u udesu.

- Hvala na brizi, dobro sam! Čekajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << na semaforu u Ulici kralja Milana začuo sam jak prasak, potom osetio i snažan udar, koji je moj automobil bukvalno bacio na auto ispred. Pijani vozač sa 1,73 promila alkohola u krvi udario je u kola iza mene i tako izazvao lančani sudar. Bogu hvala, sve se dobro završilo i niko nije ozbiljnije povređen. Apelujem na sve one za volanom da vode računa, poštuju saobraćajne propise i ne voze u alkoholisanom stanju! – poručio je Sergej Ćetković u izjavi za Kurir.

Na svim vozilima pričinjena je materijalna šteta, a prema rečima Nade Macure, portparolke Hitne pomoći,„žena od oko 45 godina zadobila je tupu povredu grudnog koša, tri mladića su zbrinuta zbog istezanja vrata, a jedan mladić zadobio je tupu povredu desnog ramena. Pevač je odbio intervenciju lekarske ekipe“.

Inače, Sergej je jučerašnji dan proveo u studiju, snimajući novu pesmu.

Iako je hrvatska pevačica Nina Badrić najavljivala Sergeja kao jednog od glavnih gostiju na svom koncertu u Zagrebu, koji je održan u subotu uveče, on se nije pojavio. Odmah su krenule glasine da nije prisustvovao koncertu zbog oslobađanja hrvatskih generala, međutim on kaže da su ga sprečile obaveze.

- Kasnim sa singlom i radim od ujutru do uveče… To je jedini razlog – rekao je za Kurir popularni pevač.

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.