Šenon Doerti je pobedila rak: Konačno uživa u životu! FOTO

Izvor: Svet plus, 23.Jun.2017, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šenon Doerti je pobedila rak: Konačno uživa u životu! FOTO

Šenon Doerti, koja je javnosti postala poznata po ulozi Brende u seriji Beverli Hils, konačno je uspela da pobedi opaku bolesti i nastavi sa svojim životom bez straha.

Ona je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju sa suprugom na kojoj se jasno vidi njen oporavak, izgleda sveže i lepo, a kosa joj je ponovo porasla. Veoma hrabra i borbena provela je mesece boreći se za život, ali sada je njenim mukama konačno došao kraj i može da uživa u svakom danu bez ikakvog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << straha. "Mislim da se moj muž i ja pretvaramo jedno u drugo", napisala je Šenon pored selfija sa suprugom.

I think my husband and I are morphing into each other..... #twins #curlyhairdontcare #tulum @kurtiswarienko

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on Jun 21, 2017 at 7:01am PDT

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.